Jehona Shqiptare del 28 gennaio 2024

Jehona Shqiptare radio qe flet shqip ne Itali

Jehona Shqiptare : sot me ne live Shoqata Zëri Atdheut zoti Eduart Jakaj kordinator dhe zoti Besnik Veselaj tregojne per jeten e shoqates e komunitetit shqiptar ne Montebelluna – Lidhja e Shkollave Shqipe në Itali me ne Presidenti zoti Dritan Mashi tregòn aktivitetet e mberritjet e lidhjes ne keto muaj krijimi – Histori suksesi e dy vellezerve ne diaspore. MOS MUNGONI. Mund te na ndiqni live ne FB- 98.4mghz Spotify: Jehona Shqiptare e streaming www.radiotandem.it

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-28-gennaio-2024
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare