Jehona Shqiptare del 12 novembre 2023

O sa mire me qen Shqiptar

Jehona Shqiptare live: Me ne drejtpersedrejti nga Amerika, Nika Veseli vajza qe magjeps me zerin e saj – Erion Begaj Nje histori suksesi me ne live nga Parma – 25 Nentor Novara Kuq e Zi NE mikrofonat tane Eno Dule – ora 18.30 mund te na ndiqni ne 98.4 mghz- live ne FB – Spotify JEHONA SHQIPTARE

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-12-novembre-2023
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare

Jehona Shqiptare del 5 novembre 2023

Tirana na therret. 22 dhe 23 Nentor Samiti i DIASPORES

22-23 Nentor Samiti i trete i Diaspores ne Shqiperi. Diaspora nje pasuri dhe vlere e kombit. Me ne perfaqesuasja e Konsullates shqiptare ne Milano znj. Luljeta Cobanaj – Te ftuar ne studio

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-5-novembre-2023
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare

Jehona Shqiptare


More Posts for Show: Eco Albanese

Jehona Shqiptare del 17 settembre 2023

Jehona Shqiptare radio qe flet shqip ne Itali

JEHONA SHQIPTARE LIVE ORA 18.30: AZZANO DECIMO KUQ E ZI ME NE SHOQATA ` KRENARI SHQIPTARE ` – STERNIPERIT E HEROIT TONE KOMBETARE VIZITOJNE PIANA DEI ALBANESI ME NE MASSIMO E ALESSANDRO CASTRIOTA SCANDERBEG – HAPEN DYERT E SHKOLLAVE SHQIPE NE LANA E MERANO ME NE DHURATA TUSHA- ARBERIA BOLZANO DHURON EMOCJONE PA FUND

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-17-settembre-2023
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/category/jehona-shqiptare

Jehona Shqiptare del 10 settembre 2023

Jehona Shqiptare radio qe flet shqip ne Itali

Live me ne kapiteni i AC Virtus Bolzano Elis Kaptina dhe brojtesi Andi Kicaj

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-10-settembre-2023
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/category/jehona-shqiptare