Jehona Shqiptare del 12 maggio 2024

Jehona shqiptare radio qe flet shqip ne Itali

JEHONA SHQIPTARE LIVE SOT ORA 18.30: Për herë të parë në Itali një Festival i letërsisë shqipe. FjalaFest 18 e 19 Maj ne Milano me ne Anna Lattanzi drejtoresha artistike e FjalaFest- Anisa Spahiu e Miranda Alterziu eksperienca dhe emocjonet e mësimdhenies se shqipes – Shkolla shqipe

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-12-maggio-2024
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare