Jehona Shqiptare del 12 maggio 2024

Jehona shqiptare radio qe flet shqip ne Itali

JEHONA SHQIPTARE LIVE SOT ORA 18.30: Për herë të parë në Itali një Festival i letërsisë shqipe. FjalaFest 18 e 19 Maj ne Milano me ne Anna Lattanzi drejtoresha artistike e FjalaFest- Anisa Spahiu e Miranda Alterziu eksperienca dhe emocjonet e mësimdhenies se shqipes – Shkolla shqipe

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-12-maggio-2024
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare

Jehona Shqiptare del 28 aprile 2024

Jehoana Shqiptare radio qe flet shqip ne Itali

Jehona Shqiptare live sot ora 18.30: Në lidhje direkte me Horën e Arbëresheve do të jetë me ne Evis Troka President I Asd San Giorgio Piana 2014 , Rosario Petta Kryetari i Bashkisë së Hora e Arbereshe, miku yne Giorgio Cuccia president I Pro Loco Hora e Arbëreshëvet – Ne rubriken

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-28-aprile-2024
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare

Jehona Shqiptare del 17 marzo 2024

Parma kuq e zi _ 22 Mars ndeshja miqesore Shqiperi-Kili Fano : Jeta e komunitetit Shqiptar

La puntata di Jehona Shqiptare del 17 marzo 2024

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-17-marzo-2024
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare

Jehona Shqiptare del 10 marzo 2024

Gruaja Shqiptare dhe roli i saj ne shoqeri.

Gruaja Shqiptare dhe roli i saj ne shoqeri. Me ne nje panel i pasur me te ftuara nderi Mos mungoni sot ora 18.30 live 98.4 F.M – Live ne FB/Istagram e Spotify

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-10-marzo-2024
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare

Jehona Shqiptare del 10 marzo 2024

Gruaja Shqiptare dhe roli i saj ne shoqeri.

Gruaja Shqiptare dhe roli i saj ne shoqeri. Me ne nje panel i pasur me te ftuara nderi Mos mungoni sot ora 18.30 live 98.4 F.M – Live ne FB/Istagram e Spotify

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-10-marzo-2024
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare