Jehona Shqiptare del 6 agosto 2023

Jehona Shqiptare Regjisori Erald dika ne mikrofonat tane. FCD Arberia fillon stervitjen

JEHONA SHQIPTARE 06/8/23 LIVE : LIVE ME NE NE STUDIO ERALD DIKA REGJISORI SHQIPTAR I CILI ESHTE VLERESUAR ME SHUME CMIME NDERKOMBETARE – ERVIN RAMALIU NJE ZEMER QE MBETET KUQ E ZI – ARBERIA BOLZANO FILLON STERVITJEN ME NE KAPITENI SKUADRES ERJON HAKA DHE PRESIDENTI ISUF CAMEMA –

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-6-agosto-2023
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/category/jehona-shqiptare