Jehona Shqiptare del 2 luglio 2023

Jehona Shqiptare – Nga jugu ne veri te Italise histori shqiptare

me ne sot profesor Kujtim Kurteshi artisti nga Durresi. Nga Durresi ne Deruta kur magjia prek realitetin. Veprat e tij ekspozuar ne mbare boten.- Eva Cuni dhe te tjere na flasin per shkollen shqipe Migjeni ne Fano dhe aktivitetin e Shoqates Iliria – . Anna Lattanzi kryeredaktore e Albania Letteraria ben nje resume te Passaggi Festival ne Fano – Pas vitesh kthehet Festivali Folkloristik i Gjirokastres

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-2-luglio-2023
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/category/jehona-shqiptare