Jehona Shqiptare del 10 settembre 2023

Jehona Shqiptare radio qe flet shqip ne Itali

Live me ne kapiteni i AC Virtus Bolzano Elis Kaptina dhe brojtesi Andi Kicaj

Per diffondere questa puntata: https://www.radiotandem.it/jehona-shqiptare-del-10-settembre-2023
Tutti i podcast di Jehona Shqiptare: https://www.radiotandem.it/category/jehona-shqiptare